Rozsáhlá rekonstrukce kuchyně v Mateřské škole Bruntál, Pionýrská 9

Naše mateřská škola má od 2. 9. 2024 nově zrekonstruovanou kuchyň, která splňuje předepsané hygienické požadavky na provoz zařízení. Je rozdělena na jednotlivé pracovní úseky s centrální digestoří a varnou částí.  

 „Rekonstrukce byla zaměřena na úpravu řešení kuchyně a dalších klíčových prostor, jako jsou sklady pro zásobování, sklady nádobí, přípravna zeleniny, kancelář, šatna a hygienické zázemí pro personál, čtyři výdejní kuchyňky a přístupová chodba včetně nových výtahů. „Součástí byla i výměna a pořízení nových gastrotechnologií, lednic, mrazniček, vzduchotechniky s rekuperační jednotkou a jiné neméně důležité techniky moderního gastroprovozu.

Cílem modernizace byla příprava chutné a zdravé stravy pro děti, která za pomoci moderní technologie našim kuchařkám usnadní způsob při přípravě kvalitního jídla a při zachování více vitamínů a dalších důležitých složek potravy. To vše se od 2. 9. 2024 daří!

Ráda bych touto cestou poděkovala firmě DOLMENS building, s.r.o. ze Světlé Hory za vynikající práci a profesionalitu při rozsáhlých pracích, které se uskutečnily v průběhu letních prázdnin, firmě PROMOS trading spol. s r. o.Havířov, zřizovateli mateřské školy Městu Bruntál za podporu i spolupráci a také všem zaměstnancům mateřské školy, kteří se zapojili do úklidových a přípravných prací před zahájením školního roku 2024/2025.

                                                                                           Ivana Mikesková, ředitelka MŠ